Seuraa meitä Instagramissa @aavakutsuu

with Ei kommentteja

 

Syvä anteeksipyyntömme, mutta kausi 2017 on ollut niin kovin kiireinen ettemme ole ehtineet blogia päivittää lainkaan. Aava II on kuitenkin reissannut pitkin Saaristomerta ja Suomenlahtea sekä vaihtanut kotisatamaakin.

Meitä voit seurata helposti Instagramissa, tervetuloa siis sinne matkaan mukaan:

https://www.instagram.com/aavakutsuu/

 

Syysterveisin,

Kippari, Vedenneito ja Pikku merimies

 

 

Follow Vedenneito:

Äiti, vaimo ja merta rakastava intohimoinen valokuvauksen harrastaja ja sen opettajakin, joka aina etsii sitä täydellisintä valoa, sommittelua ja tunnelmaa. Herkkä, mutta tulinenkin taiteilijasielu, jota voi syyttää tai kiittää blogitekstissä toisinaan ilmenevistä kielikuvista ja tunnelmoinneista. Vedenneito toimii myös navigoijana, messivastaavana ja Pikku merimiehen herkeämättömänä vahtina.

Leave a Reply