Vene 16 Båt -arvonta

with 14 kommenttia

Taas on se aika vuodesta, kun Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma eli Vene 16 Båt –messut avaavat veneilykauden, saaden niin veneilystä kuin muistakin vesielämään liittyvistä harrastuksista kiinnostuneet liikkeelle ja unelmiensa äärelle.

Messut käynnistyvät Trade Dayn merkeissä 12.2.2016 klo 10.00 ja suurelle yleisölle messut vuorostaan avautuvat klo 14.00 alkaen

Tämän vuoden erityisiä kiinnostavia messukohteita ovat mm. erilaiset valokuvanäyttelyt, 200 neliömetrin kokoinen maailman suurin merikartta kuin koko perheen sunnuntai 21.2. tapahtumineen. Lisäksi ainakin Aavan miehistöä kiehtoo uunituore Yamarin 81 DC, jonka pohjan uusi, ruotsalaisen Petestep® luoma, teknologia vaikuttaa hyvin kiinnostavalta.

Suureksi iloksemme saimme messuille viralliset bloggaajapassit ja niiden mukana myös kaksi ilmaislippua* arvottavaksi teille ihanille lukijoillemme! Arvomme siis yhteensä kaksi lippua (yksi per arvontaan osallistuva) Vene 16 Båt –messuille.

Arvontaan voit osallistua 7.2. asti seuraavasti:

Vastaa/ kommentoi tähän postaukseen seuraavasti:
”Mikä on sinulle/ perheellesi tärkeintä veneilyssä, vesiharrastuksissa tai vesillä olossa ylipäätään?”.

Osallistuessasi täytäthän Email (will not be published)* –sähköpostikentän, niin saamme sinuun yhteyden. Osoitteita ei julkaista.

Arvonta suoritetaan 8.2.2016 ja voittajat ilmoitetaan täällä Aava kutsuu –blogissamme, lisäksi voittajiin otetaan yhteyttä arvontaan annetun sähköpostiosoitteen kautta.

Onnea arvontaan! :)

 

Venemessuilla

 

_______________

*Vene 16 Båt –messuliput on saatu arvottavaksi yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

14 Responses

 1. Katinka
  | Vastaa

  Tärkeintä on se, että pääsee merelle. Siellä mieli ja sielu lepää, näkee upeita maisemia ja pääsee ihailemaan meidän Suomen kaunista saaristoa. Veneily on meidän perheen yhteinen harrastus =).

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Allekirjoitan jokaisen sanasi. :) Onnea arvontaan!

 2. Patrick Tampik
  | Vastaa

  Moi Vedenneito. Patrick tässä.

  Mulle tärkeintä on, että pääsen Johnnan kanssa…eiku ihanan Johannan kanssa, tapaamaan teitä vedenneito ja kippari, kun ootte niin super fantsuja. Teidän vene on myös maailman hienoin ja toivon, että joskus mullakin on samanlainen, mutta vähän isompi, että voin tehdä teidät kateellisiksi, mutta ette te kuitenkaan tuu kateellisiksi, kun ootte vaan niin super ihkuja. Jos en tällä imartelulla saa lippua niin en tuu enää ikinä veneilee teidän kanssa, ettekä saa koskaan tarjota mule ankkurimaljaa. Kitoooos :)

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Voi ihana, üüber cool & fantsu Pate, me arvattiin, että olet sielultasi Yamarin miehiä kuitenkin ja jos hommaat ton 81 DC:n niin tullaan niiden ankkurimaljojen kanssa kyytiin. ;)
   Sitten vakavampiin aiheisiin; jos arpaonni ei suosikaan, niin se suunnitteilla oleva kreikkalainen ilta toivottavasti korvaa karvaan tappion. Mutta onnea siis arvontaan! :)

 3. Mrs Suvi
  | Vastaa

  Aloitimme veneilyharrastuksen vasta, kun lapsemme olivat jo kasvaneet isommiksi. He eivät siis ole kovin paljoa tästä innostuneet harmillisesti, joten enimmäkseen veneilemme mieheni kanssa kahdestaan. Minulle tärkeintä on vesille pääseminen ja kauniiden Suomen maisemien näkeminen mereltä päin ja tietenkin saarilla kävely. Oho – siinähän tuli kolme asiaa! Huomasin Floridassa veneillessä, että se ei ollut mitään verrattuna Suomen saaristoon! Olisi mielenkiintoista tietää, että onkohan tämä vain minun puolueellinen mielipide vai onko joku muukin samaa mieltä..

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Tuo saarilla kävely on muuten joka kerta jotenkin maaginen asia, vaikka olisi tuttukin paikka kyseessä on aina tehtävä ”tutkimusretki”. :) Onnea arvontaan!

 4. Ansku
  | Vastaa

  Kipparin kanssa veneilemme pääasiassa kahdestaan, ellei koiria lasketa ;) eli veneily on meidän yhteinen harrastus tai oikeammin sanottuna elämäntapa! Köysiä irrottaessani kotilaiturista ja veneen keulan kääntyessä kohti aavaa ulappaa, valtaa mieleni joka ikinen kerta kiitollisuus siitä, että meille on suotu tällainen ainutlaatuinen mahdollisuus viettää yhteistä aikaa vesillä ja nauttia upeasta saaristoluonnosta. Veneillessä ajankulku menettää merkityksensä, kiire karistetaan viimeistään kotilaiturille ja keskitytään nauttimaan ympäröivistä maisemista, sekä mukavasta yhdessäolosta. Haastavissa olosuhteissa myös yhteistyö ja toinen toisemme tukeminen korostuvat. Meren ja luonnonvoimien kunnioittaminen on myös entisestään lisääntynyt, kuin myös rakkaus tätä elämäntapaa kohtaan :)
  Elämyksiä, kokemuksia, muistoja, niitä kaikkia veneily meille tarjoaa. Mikä näistä kaikista edellämainituista sitten on meille tärkeintä? No, ihan kaikki!

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Niin totta jokainen sana Ansku!!! Onnea arvontaan :)

 5. Bizkiz
  | Vastaa

  Tärkeintä on se, että pääsee merelle hyvässä seurassa. Raitis ulkoilma, tuulen ääni purjeissa ja pieni keinutus ovat ehkä rentouttavinta ikinä. Veneessä on perillä, kun köydet irtoavat laiturista.

 6. Merituuli
  | Vastaa

  Veneilyssä tärkeintä on merelle pääsy, vapaus, perheen yhteinen aika, muistot, se on terapeuttista, maisema, äänet: aallot, linnut, nuotio, hiljaisuus, rentoutuminen, hyvä ruoka ja ”luonnon armoilla oleminen”.

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Siinäpä ne, kaikki tärkeä, oleellinen :) Onnea arvontaan!

 7. Roni
  | Vastaa

  Veneilyssä tärkeintä on se että pääsee vesille jossa maalliset murheet unohtuu täysin.
  Myös se että pääsee oman perheen kanssa hienoihin saariin ja satamiin käymään on hienoa ja niistä jää hienoja muistoja muisteltavaksi :)

  • Vedenneito
   | Vastaa

   Ne muistot todellakin lämmittävät näin talven harmaudessa. :) Onnea arvontaan!

Leave a Reply