Kurkistus pressuhalliin

with 3 kommenttia

Kevät on täällä! Olen nimittäin kurkistanut Aavan talvisuojaan ja tehnyt ensimmäisen siivouksen. Kurkistus paljasti sen mitä tämä meidän tämän talven sahaava ilmasto on saanut aikaiseksi. Homepilkkuja aikalailla veneessä vaikka pressuhallin tuuletusräppänät on auki ja halliin on kyllä päässyt tuulemaankin sisään. Eipä siinä sitten auttanut kuin ottaa tökötit ja liinat käteen ja aloittaa puhdistus. Hain myös Motonetistä muutaman kosteuden poistajan, joista toisen laitoin kabiiniin ja toisen roikkumaan keskelle venettä.

Tulipahan siivottua, ladattua veneen akku ja saatua kipinä alkaa puuhastelemaan veneen kanssa. Kenties tässä pääsee jo pääsiäisenä laskupuuhiin?

Sotkun siivousta
Cupholder Tiikin pesuainetta täytynee hakea..

Follow Kippari:

Kippari on isä, aviomies, vauhtia ja merta rakastava urheiluammunnan ja valokuvauksen harrastaja.

Latest posts from

3 Responses

 1. Katinka
  | Vastaa

  Kevät on todellakin täällä =D. Meillä kanssa Kippari käy tulevana maanantaina kaasuputken asentajan kanssa veneessä. Eli mielle asennetaan kaasuhella, ja koska kaasupullo pitää olla ulkona, asennetaan se keulaan ankkuriboxiin, siellä sille on mukavasti tilaa. Me ollaan laitettu aina 5 kosteuden poistajaa talveksi. Lisäksi olen pessyt hyvin ennen kaikkea pentterin (missä paistetaan ruokaa) syksyllä Tolulla (sellainen suikutettava, mitä ei huuhdella) niin homepilkut on pysyneet melko hyvin poissa. Meillä on vene pressun alla satamassa koko talven. Ihanaa kauden odotusta, sillä nyt se alkaa kyllä jo kutkuttelemaan =D.

 2. A-P
  | Vastaa

  Aika harmillisen ikävän näköiseksi ovat tiikitkin menneet. Puhdistusoperaatiosta olisi kiva kuulla lisää: mikä aine tehosi ja palautuiko pinta uudenveroiseksi?

  • Kippari
   | Vastaa

   Aloitin eile puhdistamisen Hempelin Teak cleanerillä ja jälki oli aika vakuuttavaa. Teen oman postauksen aiheesta kun saan homman valmiiksi. Keulan ”harmaantunut” tiikkikansi rupesi pilkistämään tiikin väriä ensimmäisellä pesulla…

Leave a Reply