Inspiraatiohaaste

with 4 kommenttia

Marraskuu on jo päässyt pintaa syvemmälle ja lyhenevät, harmaat päivät vaativat toisinaan piipahduksia kesän muistoihin.

Meillä on ollut hieman (liian) hiljaista täällä uusien postausten osalta, mutta Kippari kunnostautui asiassa viikonloppuna ja erityinen kiitos kiehtovan Haaveena hyvä kuva -blogin Katinkalle inspiraatiohaasteesta. Nyt innostuin taas tutkimaan veneily- ja saaristoaiheisia blogeja. – Voi miten paljon mielenkiintoista luettavaa löytyikään vielä näin talven korvalla, upeita kuvia ja syystunnelmiakin.

Inspiraatiohaasteessa esitellään kolme kiinnostavaa blogia. Lueskelen paljon useitakin erilaisia blogeja eri tarpeisiin ja kiinnostuksenkohteisiin liittyen aina saaristo-, sisustus-, ruoka-, lapsiperhe- ja valokuvausblogeista niihin rakkaimpiin, veneilyblogeihin. Veneilyn lisäksi sisustamiseen liittyvät blogeja tulee klikattua eniten, joten nyt haastankin mukaan seuraavat blogistit:

Myy & Jay Lake, joiden Lake@sea -blogiin tutustuin kevättalvella ostettuamme Aavan, vinkkejä kun etsittiin tulevaa kesää varten. Kun kuvauksessa lukee ”pariskunta, jonka vene-elämä, meri ja luonto on vienyt mennessään” tietää, että kyseessä on merisielunkumppanit ja heidän sivuillaan pääsee tunnelmoimaan sekä tutustumaan veneilyn kiehtovaan maailmaan. Erityisen maininnan saa juttu öljyntorjunnasta – tähän meidän jokaisen (etenkin veneilijän) tulisi pyrkiä, auttamaan vapaaehtoisesti ja pyyteettömästi luontoa.

Tarun Saaristohuvila -blogi on uusi, ihana tuttavuus, jonka maailmaan ja kuviin uppouduin täysin. Tarun artikkeli Entä jos pidettäisiin saaristo ja rannat siistinä? on hyvä muistutus siitä, miten hienoa työtä PPS (Pidä Saaristo Siistinä ry) tekee ja kuinka meri on meidän jokaisen vastuulla.

Erika K., kirjoittaa trendeistä ja sisustamisesta Bold Fusion -blogissaan. Ajankohtaisista ilmiöistä on aina kiehtovaa lukea, etenkin kun itse toisinaan on jumiutunut omiin tyyleihinsä. Erika on seikkaillut meidänkin jutussamme, joten vähän ”hyvä sisko -järjestelmästäkin” tässä haasteessa on kyse. :)

__________________________________________

Lopuksi pieni extra, haastan nyt jokaisen Aava kutsuu -blogia lukevan liittymään jäseneksi Pidä Saaristo Siistinä ry:een. 30€ on vähäinen summa siitä, että meillä jokaisella ja tulevillakin sukupolvilla olisi puhdas Itämeri, järvet ja rannat, joilla lasten on turvallista leikkiä.

4 Responses

 1. Katinka
  | Vastaa

  Mukavaa että otit haasteen vastaan =D.

 2. Taru
  | Vastaa

  Oo, KIITOS tosi paljon kauniista sanoistasi Vedenneito! :)

  Voi vitsit, kolme mielenkiintoisinta saattaa olla mahdoton tehtävä. Upeita blogeja on liian monta! Ja tässä ehdottomasti yksi vakkari-seurattava lisää ;)

 3. Myy
  | Vastaa

  Hellurei! Kiitoksia haasteesta, joka on nyt virallisesti vastaanotettu ja inspiraatioblogit on nyt esitelty blogissamme =)

Leave a Reply