Pohjan pesu!

with Ei kommentteja

Meillä ei ole Aavan pohjassa ollenkaan myrkkymaalia vedettynä, koska edellinen omistaja oli nostellut veneen pari kertaa kaudessa ylös ja pyyhkäissyt painepesurilla.

Itse huomasin laiturin ilmoitustaululla mainoksen venepesusta, joka suoritettaisiin omassa rannassa. Laitoin yhteystiedot sisään ja kuinka ollakaan parissa päivässä kerrottiin, että miten olisi jos he tulisivat meidän kotisatamaan pesurin kanssa perjantaina? Pohjassa rupesi olemaan jo nyt limaa sen verran, että huippunopeudesta oli kadonnut n. 10km/h. Tämän täytyy vaikuttaa myös matkakulutukseen ylimääräisen kitkan muodossa. Otin haasteen vastaan ja olipa mielenkiintoinen laite! 10€ metri maksaa putsaus ja jos kuuluu Pidä Saaristo Siistinä Ry:hyn saa alennusta 20%!!

Kuvat puhukoon puolestaan, mutta ainakin nopea plaaniin nousu osoitti, että huiput palasivat :) (Tämäkään ei ole mainos, mutta hyvää on kiva jakaa: www.venepesu.fi)

Kuvissa on muuten aika monta läiskää. Jätti Juhannuksen paluumatka jälkensä kun Vedenneidon oli _pakko kuvata_ veden roiskiessa naamalle hirveää tahtia. Putsaan ensikerraksi. Anteeksi. ;)

DSC_0154

DSC_0155

DSC_0158

DSC_0168

DSC_0173

Leave a Reply